Услуги

Ние проектираме, изработваме, монтираме и предлагаме алуминиева и PVC дограма; външни и вътрешни врати; мрежи против насекоми, външни щори, капаци, вътрешни щори, гаражни врати и охранителни ролетки.

„Радекс Комерс БГ“ ЕООД

Нашите услуги

Гаранционно обслужване и поддръжка

Предлаганите продукти от фирма “Радекс Комерс” ЕООД имат определен срок на гаранционно обслужване и поддръжка.

 • Алуминиеви прозорци и врати – 5 години гаранция за монтаж и обков.
 • PVC прозорци и врати – 5 години гаранция за монтаж и обков.
 • Стъклопакет – 5 години гаранция за херметичност (липса на влага във въздушното пространство на стъклопакета).
 • Мрежи против насекоми – 1 гаранция година за монтажа.
 • Вътрешни щори – 1 гаранция година за монтажа.
 • Външни ролетни Al щори – 3 гаранция години за монтажа.
 • Външни ролетни PVC щори – 2 гаранция години за монтажа.
 • Табакери – 6 месеца гаранция.
 • Автоматика Jolly Motor – 2 години гаранция; при правилна експлоатация.
 • Гаражна врата – 3 години гаранция за монтажа.
 • Охранителни ролетки – 1 гаранция година за монтажа.
 • Поликарбонатни конструкции – 1 гаранция година за монтажа.
Измазване на прозорци

С цел цялостно завършване на етапа по смяна на дограмата, фирма “Радекс Комерс” ЕООД предлага измазване (обръщане) на поставените вече прозорци и врати.

След извършване на монтажните дейности новата дограма се нуждае от довършителни работи като измазване, шпакловане и боядисване.

Трябва да се знае, че измазването има голяма роля в хидроизолирането и топлоизолирането на помещението със сменените прозорци. Полиуретановата пяна, която се поставя при монтажа, има основно крепежна и изолаторна функция, но тя е неустойчива на атмосферните влияния – водопромукаема е. Поради това измазването е от съществено значение в цялостния процес по смяна на дограмата.

При посещението на нашия консултант всеки клиент може да заяви тази допълнителна услуга.

Доставка и монтаж

Доставката на поръчаните продукти от фирма “Радекс Комерс” ЕООД се извършва със специализиран превоз, гарантиращ запазване на повърхностите на конструкциите и стъклата от повреди.

От изключително голямо значени е и последващия етап – монтажа на поръчаните продукти. При поръчка на дограма качествения монтаж е гаранция за добро функциониране и ефективност. Неправилното монтиране води след себе си доста проблеми и непрекъсната нужда от ремонти и укрепителни дейности. При неправилно извършен монтаж дограмата провисва, образува се влага и пропуска вода, прозорците се деформират и трудно се затварят.

За да се избегне всичко това е необходимо да се извърши качествен монтаж с добра нивелация и уплътнение, гаранция за което е използването на професионални материали.

При покупка на дограма от “Радекс Комерс” ЕООД монтажът е безплатен.

Демонтаж

При поръчка на дограма от фирма “Радекс Комерс” ЕООД демонтажът на съществуваща дървена дограма е безплатен.

Заплаща се демонтажа на алуминиева и PVC дограма, винкел и външни щори.

Консултация

За да получите професионална консултация и компетентни съвети, можете да заявите посещение за оглед и вземане на точни размери от техническо лице, както в офисите на “Радекс Комерс” ЕООД, така и по телефона. В удобно за Вас време специалист ще извърши измервания, необходими за изработката и монтажа на желания продукт, ще ви посъветва за избора на най-добрите технически и дизайнерски решения, ще направи точно изчисление на вашата поръчка.